Om www.hyrmax.se

Dessa webbsidor är ett komplement för att ge dig information och service om en del av vårt sortiment och om vilka produkter och tjänster som erbjuds. HyrMax® har i normalfallet alla produkter i lager för omedelbar leverans, men reservation görs utifall någon produkt är fullbokad under den efterfrågade tiden.

Genom bokning/förfrågan på dessa webbsidor tar du första steget att få ditt behov av bild- och/eller ljudlösning tillgodosett för ett visst tillfälle. Efter mottagen förfrågan/bokning kontaktar vi dig för att höra närmare om ditt behov och ta fram bästa lösningen med hänsyn till behovet, kvalitén och budget. Vid slutlig beställning översänds bokningsbekräftelse och det är först vid underskriven och returnerad bokningsbekräftelse/avtalsunderskrift som ett bindande hyresavtal kommer till stånd. Våra standardhyresvillkor finns tillgängliga på dessa webbsidor.

HyrMax® reserverar sig för eventuella felaktigheter på denna webbsida inklusive fel i produktbeskrivningar. Dessa sidor är responsiva för datorer och mobila enheter. Webbläsare Explorer version 10 eller högre, Mozilla Firefox, Safari och Chrome rekommenderas. 

Har du synpunkter på innehållet så är du givetvis välkommen att höra av dig.